Георгос Витулкас

Георгос Витулкас

Георгос Витулкас

Световно известният майстор-хомеопат, учен и преподавател по класическа хомеопатия, проф. Джордж Витулкас, представя една нова парадигма на модерната медицина. Той твърди, че официалната западна медицина се е провалила в мисията си да лекува и предотвратява много болести в резултат на прекалената и често ненужна употреба на силни химически лекарства, и че за да разберем какво е здраве и как да лекуваме правилно, трябва да осмислим ролята на емоциите, душата и духовните причини за болестите.

Витулкас свързва нарастването на такива болести като рак, СПИН, колагенози, епилепсия, шизофрения, ревматоиден артрит, диабет и други труднолечими състояния с отслабването на имунната система вследствие на прекаленото предписване на лекарства.

http://www.vithoulkas.com/

3

продукти

«1»

Продукти

Класическа хомеопатия за тревожност и ревност

256 стр., м.к.

Класическа хомеопатия за тревожност и ревност Материя Медика, Диференциална диагноза, Случай на Аnthracinum Описани са подробно 25 най-важни хомеопатични лекарства за тревожност и ревност. Книгата е пълна с богата информация и съвети, които могат да се използват в ежедневието

Share

Цена: 16.00лв.
Брой:

Материя Медика – Есенция

240 стр., м.к

Увлекателен начин да опознаем човешката природа и възможностите на хомеопатията. И да не сте хомеопати, ще се насладите на майсторските описания на цял паноптикум от човешки характери, ще разберете каква е връзката между емоциите и здравето, а може и да откриете лек за себе си или близките си!

Share

Цена: 6.00лв.
Брой:

ХОМЕОПАТИЯТА медицината на новото хилядолетие

224 стр. м.к  

Хомеопатията е клон в медицината, основаваща се на цялостното състояние на пациента, а не само на отделни изолирани симптоми.

В тази книга Световно известният хомеопат Георгос Витулкас ни представя на достъпен език историческата база на тази дисциплина и ни показва, че с хомеопатията могат успешно да се третират много хронични състояния, с които конвенционалната медицина не е в състояние да се справи.

Идването на новата епоха!

През последните години се забелязва дълбока революция в мисленето по отношение на здравето. Тази тенденция води стъпка по стъпка до създаването на най-ефективната лечебна система, която е позната на човечеството. Хомеопатията на новото хилядолетие убедително ни показва как с правилно прилагащи природни закони се разрешават проблеми на огромен брой хора страдащи от хронични болести!

Цена: 7.00лв.
Брой:
«1» Страница 1 от 1

Бюлетин

 

Запишете се за бюлетина и научете първи за нови издания и специални предложения!
* задължителни полета

Безплатна доставка

Всяка поръчка на стойност над 60 лв. ще бъде доставена до Вас напълно безплатно!

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Законите на парите

Законите на парите

-30%
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
Отстъпка: 4.50лв. (30.00%)

Намерете ни

 

Follow ikanhira on Twitter