Д-р Пол Хършку

Д-р Пол Хършку

Д-р Пол Хършку

Аз смятам, че книгата на Пол Хършку отива по-далеч от всяка друга хомеопатична книга в даването на подробна информация, която ще бъде много полезна за всеки лекар, занимаващ се с лечение на деца.

Хомеопатичното лечение е от голяма полза за правилното развитие на децата. В моята над четиридесетгодишна практика съм виждал деца, които са били лекувани хомеопатично дълго време и които са се развили по-добре и са станали по-здрави от своите братя или сестри, които не са били лекувани хомеопатично. Непрекъснато наблюдавам, че деца, които са били правилно лекувани с хомеопатични лекарства обикновено надминават по ръст родителите си и другите деца в семейството, които не са получили такова лечение. Това обикновено наблюдение показва колко дълбоко хомеопатията може да въздейства върху тялото, най-вероятно докосвайки самото генетично ниво на организма. Бих искал също да кажа, че смятам Пол Хършку не само за човек, който е дълбоко отдаден на хомеопатията, но и за прекрасен лекар.

Джордж Витулкас

1

продукти

«1»

Продукти

Хомеопатично лечение на деца

344 стр.,м.к.

Хомеопатично лечение на деца

"Хомеопатията ни помага да разбираме по-добре децата си, да знаем към какви болести са предразположени те, кои части от тялото им са слаби и какви стресове да избягват. Някои деца имат силни страхове, други са прекалено чувствителни, трети са по-буйни... Опознавайки детските конституции, родителите ще бъдат по-полезни на децата си, а лекарите лесно ще откриват хомеопатичните лекарства за малките си пациенти."
Д-р Пол Хършку, автор на книгата

Цена: 14.00лв.
Брой:
«1» Страница 1 от 1

Бюлетин

 

Запишете се за бюлетина и научете първи за нови издания и специални предложения!
* задължителни полета

Безплатна доставка

Всяка поръчка на стойност над 60 лв. ще бъде доставена до Вас напълно безплатно!

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Законите на парите

Законите на парите

-30%
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
Отстъпка: 4.50лв. (30.00%)

Намерете ни

 

Follow ikanhira on Twitter