Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки

Робърт Т. Кийосаки Инвеститор, предприемач, преподавател

Робърт Т. Кийосаки е най-известен като автор на “Богат татко, беден татко” – книгата за личностно финансово развитие № 1 на всички времена, която предизвика и промени начина, по който мислят за парите десетки милиони хора по света. Заглавия от поредицата “Богат татко” държат четири от десетте най-високи места на Life-to-Date Sales на Nielsen Bookscan List от 2001-2008 година.

Робърт е канен редовно в предавания като “Шоуто на Лари Кинг”, “Шоуто на Опра” и безчет други предавания и публикации. С вижданията си за парите и инвестирането, които често противоречат на конвенционалната мъдрост, Робърт си спечелва репутацията на човек, който говори откровено, непочтително и смело.

Гледната му точка, че “старият” съвет – намери си хубава работа, спестявай пари, освободи се от дълговете, инвестирай дългосрочно и диверсифицирай – е “лош” (старомоден и погрешен), предизвиква статуквото. Твърдението му “вашият дом не е актив” води до спорове, но се оказа точно за много собственици на жилища с пукването на сапунения мехур в сферата на недвижимото имущество.

“Богат татко, беден татко” е най-дълго задържалият се бестселър и от четирите списъка, които дават сведения на “Пъблишърс уикли” – “Ню Йорк таймс”, “Бизнес уик”, “Уолстрийт джърнъл” и “Ю Ес Ей тудей” – и две години подред носеше названието “Книга за парите № 1 на “Ю Ес Ей тудей”. Това е третият от най-дълго задържалите се бестселъри от типа “how to” на всички времена.

Превеждана на 51 езика и предлагана в 109 страни, поредицата на Богатия татко е продала над 28 000 000 екземпляра по света и заема доминираща позиция в списъците с бестселъри в Азия, Австралия, Южна Америка, Мексико и Европа. През 2005 година Робърт е приет в Залата на славата на Amazon.com като един от заемащите горните 25 места в този списък на бестселъри автори. В поредицата на Богатия татко вече има 27 книги.

Робърт списва рубриката “Защо богатите стават по-богати” за Yahoo! Finance и ежемесечната рубрика “Богата възвръщаемост” за списание “Entrepreneur”.

http://www.richdad.com

17

продукти

«1»

Продукти

Пакет Богат татко

Чудесна възможност да се сдобиете с пълния комплект книги на Кийосаки, както и с играта "Потоци пари" на невероятна промоционална цена.

Поставете основите на финансовата си независимост и благоденствие само за 256.00 лв !!!

-30%
Цена: 256.00лв.
Каталожна цена: 366.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 256.00лв.
Каталожна цена: 366.00лв.
Отстъпка: 110.00лв. (30.05%)
Брой:

Пакет: Потоци пари

Каква чудесна възможност да се сдобиете с игрите "Потоци Пари 101" и "Потоци Пари 202" от Робърт Кийосаки, на невероятна промоционална цена.

Поставете основите на финансовата си независимост и благоденствие само за 200 лв !!!

Цена: 200.00лв.
Брой:

Пророчеството на Богатия татко

272 стр., м.к

Робърт Кийосаки ти показва как да се превърнеш в още по- Богат Татко :

 

Днес от това дали инвестираме интелигентно зависи нашето бъдеще. С други думи, ако вземем предвид разходите за медицински грижи, днешните ви инвестиции ще определят доколко добре ще живеете и дали изобщо ще можете да си позволите да живеете след години. А това е по-важно, отколкото да инвестирате за да забогатеете.

 

 

Share

Цена: 10.00лв.
Брой:

Потоци пари 202

Играта от Робърт Кийосаки Потоци пари 202 на български език. Уроци по техническо инвестиране за напреднали.

 

Искали ли сте да учите бизнес и инвестиционни техники за напреднали, но сте се страхували да рискувате вашите трудно спечелени пари?

 

Потоци пари 202 е създадена точно за вас!

 

 • Чували ли сте някога професионален инвеститор да каже: "Цената на тези акции е  твърде висока. Мисля, че ще ги скъся!"
 • Чели ли сте за инвеститори, които използват инструменти, като кол опции, пут опции, страдъл или опции за недвижими имоти?
 • Чудили ли сте се как инвеститори купуват недвижими имоти за далеч по-малко, отколкото продавачът иска, или как да придобиете имот с по-голяма възвръщаемост?
 • Чудили ли сте се как да съберете пари за вашия бизнес или как младите мулти-милионери са започнали бизнеса си в ранна възраст?
 • Обмисляли ли сте разликата между служител и собственика на бизнеса, за когото сслужителят работи?

Отговорите на тези въпроси и още много други ще откриете в Потоци пари 202, напредналата версия на Потоци пари 101.

 

Трябва да притежавате Потоци пари 101, за да играете Потоци пари 202.

 

В кутията ще намерите:

 • Правила
 • Карти за игра
 • Работни листове за опции и къси продажби
 • Пликове за къси продажби
 • Финансови отчети
   
 •  

   
Цена: 80.00лв.
Брой:

Играта Потоци пари от Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки ти показва как да се превърнеш в още по- Богат Татко със ...

Забавен, лесен и ефективен начин за създаване на практически навици и развиване на умения, необходими за постигане на финансова свобода.

 

 

Share

Цена: 180.00лв.
Брой:

Бизнес-школа за хора, които обичат да помагат на другите

160 стр., м.к

От създателя на поредицата за Богатия татко:

В това второ издание Кийосаки осъвременява и разширява своите първоначални осем скрити ценности на мрежовия маркетинг като бизнес, освен явната – правене на пари. Специален бонус - три допълнително ”скрити ценности” от Ким Кийосаки, Шарън Лехтър и Даян Кенеди.

 

 

Цена: 6.00лв.
Брой:

Богато дете, умно дете

256 стр., м.к

От създателя на поредицата за Богатия татко:

 

Повишете финансовия коефициент на интелигентност на децата си и ги научете да си изграждат активи, които да им позволят да се пенсионират преди 30 годишна възраст. Осигурете им онези вдъхновяващи и практически финансови знания и умения, които самият Кийосаки е получил от своя Богат татко!

 

 

Share

Цена: 9.00лв.
Брой:

Наръчник по инвестиране

398 стр., м.к

От автора на Богат татко, беден татко:

Желаете ли да станете богати? - Тогава инвестирайте в онова, в което инвестират богатите! Тази книга ще ви помогне да преобразувате заработените си доходи в пасивни, да се ориентирате в пазара на ценни книжа и да развиете предприемачески дух. Мислите, че вече сте богати? А имате ли свободно време? Успели ли сте да организирате бизнеса си така, че да няма нужда от вас?

 

 

Share

Цена: 13.00лв.
Брой:

Наръчник по забогатяване

128 стр., м.к.

От автора на Богат татко, беден татко:

Станете богати без да ви нарежат кредитните карти .
Превърнете лошия дълг в добър дълг.
Имате дългове по кредитни карти? Дошъл ли е краят на сигурната работа? Застрашена ли е финансовата ви сигурност? Решение ли е високоплатената работа? Работят ли парите ви за вас?

 

Share

Цена: 8.00лв.
Брой:

Увеличете финансовия си IQ

224 стр., м.к

От създателя на поредицата за Богатия татко:


"Отнасяйте се по-умно към вашите пари"
 

Богат татко, беден татко” изуми читателите с твърдението: „Вашият дом не е актив”. Въпреки протестите във връзка с това, книгата се превърна в един от най-дълго задържалите се бестселъри в света. През 2007 г. милиони собственици на недвижимо имущество се убедиха болезнено от собствен опит в мъдростта на Богатия татко, след като домовете им се обезцениха или ги изгубиха напълно поради неспособността да продължат с изплащането на ипотеките.

Днес всички сме наясно, че домът може да бъде пасив, че човек може да загуби пари на борсата, че парите могат да се обезценяват и че хората, които спестяват, могат да загубят. Ето защо финансовата интелигентност днес е по-важна от когато и да било досега. В този свят на финансови промени финансовият коефициент на интелигентност е най-ценният ви актив.

 

 

Share

Цена: 11.00лв.
Брой:

КОНСПИРАЦИЯТА на БОГАТИТЕ

От автора на Богат татко, беден татко:

 

Бележка от Робърт Кийосаки:

Защо написах тази книга за вас

През 1971 година, без одобрението на Конгреса, президентът Ричард Никсън извади американския долар от златния стандарт и промени правилата на парите, и то не само за Съединените щати, но и за целия свят. Това бе една от поредицата от промени, довели до настоящата финансова криза, която започна през 2007 година. Тази промяна всъщност позволи на Съединените щати да печатат почти неограничено количество пари и да създават колкото искат дългове.

Дали сегашната икономическа криза е просто инцидент, единствено по рода си събитие? Някои казват “да”, но според мен отговорът е “не”.

Могат ли властимащите да решат настоящата криза? Мнозина се надяват, но и този път аз казвам “не”. Как може да бъде разрешена кризата, когато същите хора и организации, които са я породили – и се възползват от нея – са все още на власт? Проблемът е, че кризата става все по-голяма, вместо да намалява, както се надяват някои. През осемдесетте години на ХХ век правителствените бейлаути* се изчисляваха в милиони. През деветдесетте години възлизаха на милиарди. А днес са билиони.

Аз лично не мисля, че нашите лидери ще се променят. Това означава, че в такъв случай трябва да се променим ние – вие и аз.

Макар да е посветена на конспирацията, тази книга няма за цел да предизвика лов на вещици, да обвинява или да призовава да се примирим със ситуацията. Както знаем, конспирации в света колкото щеш, едни от тях са безвредни, други – по-злонамерени. Всеки път когато даден спортен отбор влезе в съблекалнята през почивката между двете полувремена, това технически е конспирация срещу отбора на съперника. Там, където има интерес към самия себе си, има и конспирация.* Bailout спасителна финансова инжекция на правителството – Б. пр.

 

Цена: 13.00лв.
Брой:

Богат татко, беден татко

Робърт Кийосаки
192 стр., м.к

Уроците за парите, на които богатите учат децата си, а бедните и средната класа – не! Световният бестселър, от които са продадени милиони екземпляри! Ако не прочетете тази книга, наричана "задължително четиво за милионери", проблемът си е ваш!

 

 

Цена: 10.00лв.
Няма наличност

Преди да напуснете работа

336 стр.м.к

Преди да напуснете работа

 •  Имате ли идея за милиони?
 •  Страхувате ли се да не се провалите?
 •  Уморихте ли се да работите много, без да напредвате?
 •  Готови ли сте да започнете нещо свое?

                ..... Тогава тази книга е за Вас!

10 урока от реалния живот, които трябва да знае всеки предприемач, за да изгради бизнес за милиони!

"Чудесен старт за всеки, който се стреми към финансов успех и независимост"

Цена: 13.00лв.
Брой:

Четирите потока на парите

208 стр., м.к

От автора на Богат татко, беден татко:

Богатият татко казва: “Не можеш да си истински свободен, ако нямаш финансова свобода.” А също и “Свободата може да е безплатна, но си има цена.” Имате ли финансова свобода? Знаете ли как да работите по-малко, да печелите повече, да плащате по-малки данъци и да бъдете осигурени финансово?

 

 

Share

Цена: 10.00лв.
Брой:

Пенсионирайте се млади, пенсионирайте се богати

352 стр., м.к

Робърт Кийосаки ти показва как да се превърнеш в още по- Богат Татко :

 

Как да забогатеете бързо и да останете богати завинаги. Ако не планирате цял живот да работите, тази книга е за вас.

 

 

 

 

Share

Цена: 11.00лв.
Брой:

Бизнесът на 21-ви Век

184 стр., м.к.

 

Въпросът не е в икономиката.

Въпросът е в теб.

Ядосан ли си на частните фирми, на банките и на борсата? Възмущаваш ли се от това, че правителството прави твърде много глупости и твърде малко свестни неща?

Или се ядосваш сам на себе си, че все още не можеш да се справиш финансово?

Животът не е лесен. Въпросът е: какво ще направиш ти? Да се оплакваш и да недоволстваш от икономиката или да обвиняваш някой друг няма да реши финансовите ти проблеми и няма да те подсигури материално. Ако искаш богатство, трябва да го създадеш. Трябва да поемеш контрол върху бъдещето си като си осигуриш доходи, и то още днес.

Нуждаеш се от собствен бизнес.

За мнозина днешната икономика е кошмарна, но за предприемчивите времената са пълни с възможности за забогатяване. Не само, че е дошло време да развиваме собствен бизнес – моментът за това никога не е бил по-добър.

 

 

Share

Цена: 12.00лв.
Брой:

Несправедливо предимство

336 стр.м.к 

НЕСПРАВЕДЛИВО ПРЕДИМСТВО

СИЛАТА НА ФИНАНСОВОТО ОБУЧЕНИЕ

На какво учебните заведения никога няма да ви учат за парите 

В “Несправедливо предимство” Робърт Кийосаки предизвиква хората по целия свят да престанат да приемат сляпо, че са обречени цял живот да водят борба за финансово оцеляване. Истинското финансово образование е пътят към сътворяване на живота, който желаете за себе си и за вашето семейство.

Робърт ви насърчава да промените единственото, което е във ваш контрол: себе си. Тази книга е за силата на финансовото образование и за петте несправедливи предимства, които предлага реалното финансово образование:

• Несправедливото предимство на Знанието

• Несправедливото предимство на Данъците

• Несправедливото предимство на Дълга

• Несправедливото предимство на Риска

• Несправедливото предимство на Компенсацията Свежият подход на Робърт към изпитаните му от времето послания подчертава стъпките, които превръщат образованието в приложното знание, даващо измерими резултати. В типичния за Ботатия татко стил, “Несправедливо предимство” предизвиква читателите да сравнят две гледни точки и да преценят как силата на реалното финансово образование им дава несправедливо предимство.

Силата на финансовото образование Робърт Кийосаки отправя предизвикателство към и променя начина, по който мислят за парите десетки милиони хора по света. Робърт, който често противоречи на конвенционалната мъдрост, си е спечелил репутацията на искрено говорещ смел човек, който не робува на традиционни авторитети. Навсякъде по света гледат на него като на пламенен пропагандатор на финансовото образование.

Цена: 13.00лв.
Брой:
«1» Страница 1 от 1

Бюлетин

 

Запишете се за бюлетина и научете първи за нови издания и специални предложения!
* задължителни полета

Безплатна доставка

Всяка поръчка на стойност над 60 лв. ще бъде доставена до Вас напълно безплатно!

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Законите на парите

Законите на парите

-30%
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
Отстъпка: 4.50лв. (30.00%)

Намерете ни

 

Follow ikanhira on Twitter