Андрей Левшинов

Андрей Левшинов

Андрей Левшинов

Левшинов Андрей Алексеевич е роден през 1957 година в Ленинград. Има висше образование. От 1988 до 1993 година предприема редица пътешествия. Обучава се в храмовете на Индия и Тибет, преминава специален курс в Япония, усвоява методи на лечение от специалисти от Европа и Америка.

Като практикуващ Мастер А.А. Левшинов доказва на целия свят, че мисълта и молитвата оказват реално въздействие върху земния живот. През декември 1994 година А.А. Левшинов с помощта на молитва в продължение на три дни намалява количеството на опасните престъплиния в родния си град Санкт-Петербург почти двойно.

През 1996 година Комитетът по здравеопазване на Санкт-Петербург връчва на А.А. Левшинов диплома на народен лечител, официално признавайки професионализма и квалификацията на този талантлив човек.

Благодарение на многогодишни научни изследвания през 1998 година А.А. Левшинов получава патент от руската федерация за изобретение на начин за лечение на гръбначния стълб, който сега е един от най-ефективните в света.

http://www.levshinov.ru/

1

продукти

«1»

Продукти

Промени съдбата си

176 стр. м.к Изчистван е на физическата карма. Тази книга ще ви научи: да постигате това, което искате; да бъдете такива, каквито искате; да управлявате съдбата си; да откривате, събуждате, усвоявате и оползотворявате енергията, която се съдържа във вас.

Share

Цена: 7.00лв.
Брой:
«1» Страница 1 от 1

Бюлетин

 

Запишете се за бюлетина и научете първи за нови издания и специални предложения!
* задължителни полета

Безплатна доставка

Всяка поръчка на стойност над 60 лв. ще бъде доставена до Вас напълно безплатно!

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Законите на парите

Законите на парите

-30%
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
Отстъпка: 4.50лв. (30.00%)

Намерете ни

 

Follow ikanhira on Twitter