Джо Оуен

Джо Оуен

Джо Оуен

Джо Оуен е много известен, като ръководител и създател на бизнеси в Обединеното Кралство и Япония. Той е един от основателите на организацията” Първо Научи” ,една инициатива с идеална цел, която взема най-добрите студенти от университетите на Англия , и ги назначава като учители в едни от най-проблемните средни училища.Той създава Основите на програмата за лидерство, което е една особено решаваща и съдбоносна част от опита на „Първо Научи”, за лидерите на бъдещето .

Джо пише статии относно лидерството на списанието Директор, на Института за Ръководители.Той е също и автор на световния бестселър „Лидерството показано изцяло”.

http://www.tribal-business.com/view/0/author.html

3

продукти

«1»

Продукти

Как да управляваме

Джо Оуен

240 стр.м.к.

Изкуството да караме нещата да се случват

Ако вие ще прочетете само една книга по мениджмънт, то това е книгата.

Тази книга си пробива път през голямото количество налична информация и показва истинската същност на това, което действа и което е по важното – на това, което не действа. Насочена към мениджърите от всички нива и сфери на действие, тази книга ви показва как да управлявате. Как да управляваме включва следните основни уроци:

  •  IQ /интелектуални/ умения: справяне със задачи, проблеми и пари 
  • EQ умения: справяне с хората
  • PQ умения: да накарате нещата да се случат 
  • MQ умения: да управлявате своето пътешествие

Джо Оуен е работил с над 80 от най добрите организации и с някои от най лошите организации в света. Той е ръководил бизнеси в Япония, Америка и Европа и е съосновател на няколко нестопански организации, сред които са Teach First, Future Leaders и Start Up, бил е партньор в Andersen Consulting (Accenture) и е управляващ съдружник в Leadership Partnership. Негови предишни книги са How To Lead и Management Stripped Bare.

Share

Цена: 13.00лв.
Брой:

Как да бъдем Лидери

265 стр. м.к.

Какво трябва да правите, за да бъдете Лидери, да ръководите и да успявате

Джо Оуен преподава това, което практикува

Той е един от основателите  на организацията "Първо научи "- една инициатива с идеална цел, която взема най-добрите студенти от университетите на Англия и ги назначава като учители в едни от най-проблемните средни училища

Тази книга  е полезна за всеки, които иска да придобие лидерски качества на всяко ниво . Тя демонстрира уменията, от които се нуждаят новите лидери и показва как самите вие можете да ги развиете и усъвършенствате.

 Навсякъде, където и да се намирате в една организация и каквито и да са вашите настоящи силни и слаби страни, това е книгата, която ще ви покаже какво търсят в действителност организациите в лидерите от всички нива, и как да проверите, дали вие сте подходящия човек.

„Тази книга показва на следващото поколение лидери как да се развиват.”

Бет Вигдотц, 1 – изпълнителен директор, отговарящ за текущата дейност на корпорацията –Първо научи.

 „Тази книга е интересна и лесна за четене, но тя има способността да накара всеки да спре за момент, да обмисли нещата и след това да продължи да разсъждава „.

Share

Цена: 13.00лв.
Брой:
Цена: 15.00лв.
Брой:
«1» Страница 1 от 1

Бюлетин

 

Запишете се за бюлетина и научете първи за нови издания и специални предложения!
* задължителни полета

Безплатна доставка

Всяка поръчка на стойност над 60 лв. ще бъде доставена до Вас напълно безплатно!

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Законите на парите

Законите на парите

-30%
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
Отстъпка: 4.50лв. (30.00%)

Намерете ни

 

Follow ikanhira on Twitter