Алис Бейли

Алис Бейли

Алис Бейли

По същество нейната работа се разгръща като двойнственост – нейното служене в ролята ù на ученик, което включва създаването на езотерична школа; и нейното първоначално неохотно съгласие да работи с Тибетеца - Джуал Кхул, по написването на поредица от книги, представящи следващата фаза от непрекъснатата линия на ученията на Вечната Мъдрост за настоящето и за непосредственото бъдеще.

9

продукти

«1»

Продукти

Пакет: Езотерика

Априлска промоция до 11.03.2017 г.

Купете на корична цена книгата: Езотерична астрология от "Алис Бейли"

 

Получавате "подарък" книга: "Подвизите на Херкулес"

Цена: 20.00лв.
Брой:

Седмична промоция

Купете на корична цена книгата: "Езотерична астрология" от автора Алис Бейли - 20 лв. и получавате подарък-книга: "Подвизите на Херкулес" също от автора Алис Бейли.

Промоцията важи от 07.12 до 13.12.2015 вкл.

Цена: 20.00лв.
Брой:

Писма за окултната медитация

280 стр., м.к.
Книгата съдържа серия писма на Тибетеца за окултната медитация, като метод за: концентриране на ума и постигане на единение с душата, с Христос и с "Отца"; волево редуване на ментална активност с абсолютен покой, формиращо невидими причини с видими следствия; управление на потоци от безлична огнена енергия, свързана с много опасности при лекомислие или злоупотреба; подготовка на квалифицирани ученици за планетарно служене, като естествен резултат от контакта на ученика със собствената му душа.

 

Share

Цена: 8.00лв.
Брой:

Подвизите на Херкулес

196 стр.,м.к


Тибетският учител Джуал Кхул, който в продължение на много години използва Алис Бейли като "инструмент", за да предаде на западната цивилизация извечните езотерични истини, е главният астролог (и лечител) в планетната Йерархия от Посветени.


В тази книга той дава информация за вътрешната същност на зодиакалните знаци, която е важен ключ към еволюцията. Мъдростта на Д.К. е извор на вдъхновение по пътя към съвършенството. Тук той разкрива истинското предназначение на всеки урок, през който минават човешките души, като тълкува от духовна гледна точка дванайсетте подвига на Херкулес - олицетворение на безсмъртната душа в смъртно тяло. Всеки подвиг е свързан с определен знак на Зодиака.
Единствената книга по астрология, която всеки човек просто трябва да прочете, независимо дали се интересува от астрология или не. В удобен формат, за да е с Вас навсякъде и да Ви дава мъдрост и вдъхновение, където и да сте.

Share

Цена: 7.00лв.
Брой:

Езотерична Астрология

536 стр., м.к.
Езотеричната астрология, наречена още астрология на душата, е науката , която изучава висшето предназначение на човека. Душата е онази вечна, безсмъртна и чиста наша същност, която ни води през различните прераждания по пътя на нашата еволюция.

Share

Цена: 20.00лв.
Брой:

Новата поява на - Христос

Като съдейства за изпълнение Плана на Махатмите от Шамбала, тибетския Учител Джуал Кхул ни запознава (чрез Алис Бейли) с идеята за новата поява на Христос, който е в нас както е бил и в Учитела Иисус, и който ни води от мрака към Светлината, от илюзията към Реалността, от смъртта към Безсмъртието.

Share

Цена: 3.00лв.
Брой:

Посвещение - човешко и слънчево

176 стр. м.к. Пътят на посвещенията, рабиран като: - процес на проникване в тайната на науката за 'АЗ'-а - крепнещо съзнателно единение на човека: 1. Със себе си и с другите въплатени хора. 2. С висшия си "АЗ" и с всички 'АЗ"-ове.................................

Share
Цена: 3.00лв.
Брой:

Телепатията и Етерния проводник

159 стр. м.к.
Телепатията, която днес започва да се развива у духовно пробудените стремящи се по света, няма отношение към центъра на слънчевия сплит, т. е. към животинската природа, а е следствие от менталното поляризиране и от допира с душата и Триадата. Така се създава открит канал за общуване в две посоки:

а) вертикална, към духовната Йерархия на планетата, която се стреми да предаде Плана на всички възприемащи умове;

б) хоризонтална, към умовете на хората, обединени като единно цяло в менталната субстанция на човешкото съзнание

Във втората част на книгата се разглежда етерната тъкан на планетата и слънчевата система, съставна част от която са всеки човек и форма...

Share

Цена: 5.00лв.
Брой:

Идзин - Книга на промените

328 стр., м.к.

Отдавна - отдавна, преди 6000 години, древнокитайският мъдрец Фуси
формулира концепцията за Ин и Ян, и полага началото на ИДЗИН - китайската КНИГА НА ПРОМЕНИТЕ, и на великолепната уникална китайска философия.
     Според условията, в които живее човечеството, по-късно към ИДЗИН са добавяни коментари от видни китайски мъдреци, философи и императори.

  Конфуций до такава степен бил погълнат от ИДЗИН,
че се наложило няколко пъти да преподвърва личния си екземпляр на книгата. Той казвал: "Ако имах още 50 години, бих ги посветил изцяло на изучаването на ИДЗИН. Така бих избегнал много грешки."
 

Цена: 10.00лв.
Брой:
«1» Страница 1 от 1

Бюлетин

 

Запишете се за бюлетина и научете първи за нови издания и специални предложения!
* задължителни полета

Безплатна доставка

Всяка поръчка на стойност над 60 лв. ще бъде доставена до Вас напълно безплатно!

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Законите на парите

Законите на парите

-30%
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
Отстъпка: 4.50лв. (30.00%)

Намерете ни

 

Follow ikanhira on Twitter