Робин Стюарт- Котце; Крис Дън

Робин Стюарт- Котце; Крис Дън

Робин Стюарт- Котце; Крис Дън

Професор Робин Стюарт-Котце, бакалавър, магистър и доктор по бизнес администрация в момента е председател на Behavioural Science Systems Limited. Предишните му административни роли включват старши вицепрезидент на Central Capital Corporation и президент на BGH Central Atlantic. Той консултира на най-старши нива голям брой световни компании като Xerox, Exxon, Westinghouse, Nortel, J&J, Rothmans, BP, P&O, Oracle, PwC и Ford. Робин е автор и съавтор на осем книги, включително Изпълнение: Тайните на успешното поведение.

Крис Дън, бакалавър по икономика, член на Лондонския Институт по персонала и развитието, е основател и Главен изпълнителен директор на The TDO Transitions and Learning Organisation Ltd. TDA е работил с едни от най-големите световни марки, подсигурявайки кариерно обучение и преквалификация за такива като BT, GSK и BA. Крис сега обучава и съветва по въпросите свързани с талантите и има специални консултантски взаимоотношения с AdviserPlus, един бизнес посветен на съвместно предоставяне на съвети за качествени човешки ресурси, здраве и безопасност.

http://www.yourbestpeople.com/

1

продукти

«1»

Продукти

Кои са вашите най-добри хора ?

Всяка глава от тази книга е изпълнена със здрав разум, който, тъй както авторите обясняват подробно, за нещастие не е широко разпространен сред начините, по които организациите управляват хората. Ако вие искате да усъвършенствате своите поведения в бизнеса, не можете да го направите по по-добър начин от този да прочетете книгата.

 

Питър Суинбърн, Президент и Главен изпълнителен директор на Molson Coors

 

Тази книга ще помогне на лидерите в организациите да развият стратегии, които могат да се отплатят чрез развиването на техния жизнено важен ресурс – хората. Читателите могат да очакват един дискусионен и предизвикателен текст, относно съществуващата догма за управлението на таланти.

 

Робърт Розенфелд, Главен изпълнителен директор на Центъра за организационно съвършенство

Share

-30%
Цена: 8.40лв.
Каталожна цена: 12.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 8.40лв.
Каталожна цена: 12.00лв.
Отстъпка: 3.60лв. (30.00%)
Брой:
«1» Страница 1 от 1

Бюлетин

 

Запишете се за бюлетина и научете първи за нови издания и специални предложения!
* задължителни полета

Безплатна доставка

Всяка поръчка на стойност над 60 лв. ще бъде доставена до Вас напълно безплатно!

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Законите на парите

Законите на парите

-30%
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
Отстъпка: 4.50лв. (30.00%)

Намерете ни

 

Follow ikanhira on Twitter