Фил Дорадо

Фил Дорадо

Фил Дорадо

Фил Доурадо е консултант по управление на човешките ресурси, говорител, автор и журналист. Това, с което се занимава най-активно, е да помага на големи компании да развиват глобално общество от лидери, които се учат един от друг онлайн. Негови статии са публикувани в безброй национални вестници и списания, включително The Independent, GQ, The Observer, The Telegraph и The Business. Той е редактор на два вестника за бизнес, след което прекарва пет години, проучвайки практиката на лидерството като директор на международна компания. „Лидер за 60 секунди” - неговата втора книга за лидерски умения, е създадена в резултат на дългогодишното проучване на автора на основата на лидерството. Книгата е вдъхновена от онлайн системата за развитие на лидерски умения. Може да бъде възприета бързо и лесно от заети лидери и да се приложи в действие незабавно, с което представянето им като такива ще се подобри. Фил е магистър по История от Университета в Кеймбридж и прекарва времето си в даване на консултации, проучвания, писане, грижа за децата си и за своята съпруга, която има “Болест на Хънтингтън”.

1

продукти

«1»

Продукти

Лидер за 60 секунди

Лидер за 60 секунди

Всичко, което трябва да знаете за лидерството, за 60 секунди.

За кого е предназначена тази книга?

Както за хората на формалните, традиционни управленчески позиции, така и за неформалните лидери, които не са признати като такива в организационната структура на компанията. Освен това има бъдещи лидери, някои от които са били отхвърлени от организацията, за която са работели.

Тази книга е и за тях. Има потенциални лидери, хора с качества да ръководят, които никога не са се възприемали като такива. Тази книга е също за тях.

 

Не е в наличност.

Цена: 10.00лв.
Брой:
«1» Страница 1 от 1

Бюлетин

 

Запишете се за бюлетина и научете първи за нови издания и специални предложения!
* задължителни полета

Безплатна доставка

Всяка поръчка на стойност над 60 лв. ще бъде доставена до Вас напълно безплатно!

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Законите на парите

Законите на парите

-30%
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
Отстъпка: 4.50лв. (30.00%)

Намерете ни

 

Follow ikanhira on Twitter