Автори

Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки

Робърт Т. Кийосаки Инвеститор, предприемач, преподавател<p></p> Робърт Т. Кийосаки е най-известен като автор на “Богат татко, беден татко” – книгата за личностно финансово развитие № 1 на всички времена, която предизвика и промени начина, по който мислят за парите десетки милиони хора по света. Заглавия от поредицата “Богат татко” държат четири от десетте най-високи места на Life-to-Date Sales на Nielsen Bookscan List от 2001-2008 година. <p></p> Робърт е канен редовно в предавания като “Шоуто на Лари Кинг”, “Шоуто на Опра” и безчет други предавания и публикации. С вижданията си за парите и инвестирането, които често противоречат на конвенционалната мъдрост, Робърт си спечелва репутацията на човек, който говори откровено, непочтително и смело. <p></p> Гледната му точка, че “старият” съвет – намери си хубава работа, спестявай пари, освободи се от дълговете, инвестирай дългосрочно и диверсифицирай – е “лош” (старомоден и погрешен), предизвиква статуквото. Твърдението му “вашият дом не е актив” води до спорове, но се оказа точно за много собственици на жилища с пукването на сапунения мехур в сферата на недвижимото имущество. <p></p> “Богат татко, беден татко” е най-дълго задържалият се бестселър и от четирите списъка, които дават сведения на “Пъблишърс уикли” – “Ню Йорк таймс”, “Бизнес уик”, “Уолстрийт джърнъл” и “Ю Ес Ей тудей” – и две години подред носеше названието “Книга за парите № 1 на “Ю Ес Ей тудей”. Това е третият от най-дълго задържалите се бестселъри от типа “how to” на всички времена. <p></p> Превеждана на 51 езика и предлагана в 109 страни, поредицата на Богатия татко е продала над 28 000 000 екземпляра по света и заема доминираща позиция в списъците с бестселъри в Азия, Австралия, Южна Америка, Мексико и Европа. През 2005 година Робърт е приет в Залата на славата на Amazon.com като един от заемащите горните 25 места в този списък на бестселъри автори. В поредицата на Богатия татко вече има 27 книги. <p></p> Робърт списва рубриката “Защо богатите стават по-богати” за Yahoo! Finance и ежемесечната рубрика “Богата възвръщаемост” за списание “Entrepreneur”.

http://www.richdad.com

17

продукти

Алис Бейли

Алис Бейли

По същество нейната работа се разгръща като двойнственост – нейното служене в ролята ù на ученик, което включва създаването на езотерична школа; и нейното първоначално неохотно съгласие да работи с Тибетеца - Джуал Кхул, по написването на поредица от книги, представящи следващата фаза от непрекъснатата линия на ученията на Вечната Мъдрост за настоящето и за непосредственото бъдеще.

9

продукти

Ким Кийосаки

Ким Кийосаки

Ким е съвършеният пример за жена, абсолютно незапозната с парите или света на инвестирането. Разбира рано, че не е създадена да следва традиционния начин на живот просто защото е изключително независима, създадена за конкурентен начин на живот и има истински проблем, когато някой друг й казва какво да прави. Бизнес кариерата й започва в областта на рекламите и предприемаческият й дух се проявява скоро след това. Стартира първото си бизнес начинание през 1984 година. Оттогава заедно със съпруга си Робърт изгражда няколко успяващи компании. Последната от тях, която създават заедно със съдружничката си Шарън Лехтър и наричат “компанията “Богат татко”, се прочува с бестселъра си “Богат татко, беден татко”. Ким започва кариерата си като инвеститор през 1989 година. Скоро след като купува първата си инвестиция осъзнава, че инвестирането ще бъде нейният път към финансовата свобода, и тя се заема с това пламенно. Днес контролира недвижимо имущество за милиони долари, както и други активи.

1

продукти

Джуди Хол

Джуди Хол

Джуди Хол е световно известен писател, автор на над 20 книги от различни области на езотериката, които са преведени на повече от 15 езика. Над тридесет години тя се занимава с кармична астрология, психология, минали животи, регресивна терапия, лечение с кристали и развитие на психични способности. С нейна помощ хиляди души са открили информация за миналите си прераждания.

2

продукти

Ким Клейвър

Ким Клейвър

Ким Клейвър е маркетинг ренегат откато се помни. Тя издава първата си аудио касета "И така, искаш да бъдеш мрежар?" през 1996. Нейният радикален подход към маркетинга се базира на необичайното схващане за това как да отворим съзнанието на хората и на искусното владеене на силата на думите.

1

продукти

Фиона Харолд

Фиона Харолд

Фиона Харолд е най-успешният житейски наставник в Англия. Нейният уникален, вдъхновяващ и завладяващ стил на обучение е помогнал на хиляди хора да постигнат върха на своя професионализъм и да достигнат крайните си цели.

1

продукти

Джанин Уокър Кафри

Джанин Уокър Кафри

Джанин Уокър Кафри е доктор по педагогика, основател и ръководител на Ренесансовата академия - частно училище за деца от предучилищна възраст до 12-ти клас.

http://www.janinewalkercaffrey.com/

1

продукти

Кармел МакКонел

Кармел МакКонел

Кармел МакКонел е социален организатор и автор. Нейната квалификация е необичайна, комбинираща в себе си социален активност и старши корпоративен опит. През 2001г. тя основава Вълшебна закуска – кампания за детска благотворителност (www.magicbreakfast.com). Вълшебна закуска доставя безплатни, здравословни закуски на основни образователни училища в най-голяма нужда – хранейки 1000 деца всяка сутрин. Тази кампания спечели наградата Guardian за Благотворителност на годината за 2005г. Кармел МакКонел разделя фонда Вълшебна закуска и основава социалното предприятие Вълшебни резултати (www.magicoutcomes.com). Вълшебни резултати предлага професионално обучение по лидерство и усъвършенстване на работата в екип, които се провеждат в начално училище, като едновременно с това се ползват всички услуги от Вълшебна закуска. Вълшебни резултати провежда програми за подпомагане на училища с нисък доход да развиват социални предприемачески умения, както и да създадат повече щастие за всички в училищната среда.

1

продукти

Сали Култхард

Сали Култхард

Сали Култхард е писателка и работеща майка, чиито книги се фокусират върху дома, независимо дали става дума за вътрешен дизайн, отглеждане на стайни растения или семейния живот. Нейни разработки често се публикуват в реномирани вестници и списания.

1

продукти

Джоан Гатузо

Джоан Гатузо

Джоан Гатузо е свещеник от Обединената църква на окръг Кливланд. Води семинари на тема отркиване на духовните ни партньори и поддържане на здрави взаимоотношения.

1

продукти

Сузи Орман

Сузи Орман

Сюзи Орман е автор на поредицата от пет бестселъра на Ню Йорк Таймс. Тя е водещ на свое собствено шоу по CNBC-TV, наречено „Шоуто на Сюзи Орман”, което се излъчва на живо всяка седмица. През 2004г. Сюзи печели награда „Еми” в категорията за водеща на комуникационно шоу и е номинирана за втора награда „Еми” като продуцент на това шоу. През 2003г. тя получи наградата на Грейси Алън „Американски жени в Радио и Телевизия” за „Шоуто на Сюзи Орман” в категорията на Национален/Мрежов/Синдикат Толк Шоу. „Грациите” е призната за най-добата национална радио, ТВ и кабелна програма за жени. Тя пише, ко-продуцира и води четири благотворителни шоута за нейните най-продавани книги, които са сред най-успешните такива за набиране на средства в историята на обществената телевизия.

http://www.suzeorman.com/

2

продукти

Пеги МакКол

Пеги МакКол

Пеги МакКол е признат найстор по изграждане на съдбата с положително влияние върху живота на милиони хора. Вече 25 години тя вдъхновява известни личности, специалисти, професионални спортисти и цели организации да достигат своя потенциал. Основаната от нея организация, Dynamic Destinies Inc., предлага на света ефективни принципи за постигане на трайни положителни промени.

http://www.destinies.com/

1

продукти

Лин Туист

Лин Туист

Лин Туист е дългогодишна световна активистка в набирането на средства.

http://www.soulofmoney.org/

1

продукти

Дейв Лакани

Дейв Лакани

Дейв Лакани е първият в света Стратег по ускоряване на бизнеса и президент на Bold Approach, Inc., фирма за стратегии за ускоряване на бизнеса, помагаща на компаниите по целия свят незабавно да увеличат своя годишен доход чрез ефективни продажби, маркетинг и връзки с обществеността. <p></p> Считан е за един от световните топ експерти по прилагане на убеждаване и Приложна Пропаганда и беседите на Дейв са високо търсени и слушани от корпорации и търговски организации от всякакъв размер по целия свят. Неговите съвети редовно могат да се видят в списанието Selling Power, Sales and Marketing Management, Уолт Стрийт Джърнъл, Инвесторс Бизнес Дейли, INC, Entrepreneur, шоуто “Тудей” и в стотици други медийни издания. Дейв също е и домакин на “Making Marketing Work”, радио ток шоу, фокусиращо се върху маркетинговите стратегии за израстване на бизнеса. p></p> Дейв притежава повече от 10 успешни бизнеса през последните 20 години и се счита за сериен предприемач и за човек, обвързан с изграждането на бизнес. Един ненаситен ученик и учещ през целия живот, Дейв е изследвал всяка по важна специалност в областа на подажбите, маркетинга или влиянието през изминалите 20 години. Той е практикуващ експерт по Невролингвистично Програмиране (НЛП), който е учил с основателя на НЛП, Ричард Бандлер и е дипломиран и бивш сътрудник преподавател във факултета на The Wizard of Ads Academy.

http://www.boldapproach.com/

1

продукти

Валерий Максимчук

Валерий Максимчук

Валерий МАКСИМЧУК има деветгодишен практически опит в изграждането и развитието на успешен мрежов бизнес. <p><p/> Има голям практически опит като треньор и консултант по организиране и развитие на мрежов бизнес. Той е учредител и директор на тренировъчния център „БИЗНЕС-ПРОФИ”<p><p/> Има успешен опит в организацията на системи за директните продажби с динамика на развитие, превишаваща 80% за година. Основна фигура е в разработката и организирането на редица проекти по създаване на ефективна система за развитие и дупликация в мрежовия бизнес, способна да удвои продажбите и активността на дистрибуторските структури.

2

продукти

Чарлс Ханел

Чарлс Ханел

Бизнесмен. Лидер. Философ. Пророк. <p><p/> Наречен бащата на личностното развитие, Чарлз Ханел е автор на книгата "Главният ключ към успеха" и много други книги, които образоват хората в науката на самоусъвършенстването.

http://www.haanel.com/

2

продукти

Зор Алеф

Зор Алеф

Зор Алеф (мистическо име и литературен псевдоним на Анатолий Александрович Руденко) е известен като духовен учител, целител и автор на мистични и научно-популярни книги. Роден е през 1976 г. в Москва, в семейството на известната българска целителка Иванка и руския поет Александр Руденко. <p><p/> Днес Зор Алеф е автор на 10 книги, 8 от които вече са издадени на български и руски език. Неговите лекции се посещават от представители на най-различни социални групи - прокурори и бивши престъпници, професори, студенти и деца, работници, преподаватели, лекари, психолози и др. Работи неуморно, пътува по света, лекува, консултира, пише книги и вдъхновява чрез словото си десетки хиляди хора от Европа и Азия...

http://edinnouchenie.bg/str.php?c=uchitel

7

продукти

Майкъл Лехтър

Майкъл Лехтър

Майкъл Лехтър, адв. е адвокат, специализиращ в правото на интелектуалната собственост от началото на 1970-те. Съветник на Богатия татко, автор на “Защитете вашия актив № 1: създайте богатство от вашите идеи” и сега на “Парите на другите хора”, Майкъл учи хората как да превръщат идеите си в генериращи доход активи и да изграждат бизнес заради своите клиенти.

http://www.richdad.com

0

продукти

Блеър Сингър

Блеър Сингър

Блеър е треньор и динамичен оратор, който улеснява промените на личности и организации. Подходът му е един от най-енергичните, интензивно и точно личностно развитие и вдъхновение. Именно на това се дължи уникалната му способност да накара цяла група от хора или екип да променят бързо поведението си и не след дълго да постигнат върхово представяне. <p><p/> Блеър е автор на “Sales Dogs: Не трябва да си бойно куче, за да успееш в продажбите”, която е от поредицата “Съветниците на Богатия татко”. Той е създал компания, която работи интернационално, предлагайки животопроменящи стратегии, помогнали на хиляди хора да увеличат доходите си чрез изграждане на шампионски екипи за продажби. <p><p/> От 1987 Блеър е работил с десетки хиляди хора и компании, от компании Fortune 500 до групи независими търговски агенти, директни продавачи и собственици на малък бизнес, за да им помогне да постигнат невероятни нива на продажби, представяне, продуктивност и парични потоци.

http://www.richdad.com

2

продукти

Кен Макелрой

Кен Макелрой

Кен Макелрой е съветник по въпросите на инвестирането в недвижимо имущество. От 2001 година работи в обганизацията на "Богатия татко". В книгата авторът ни насърчава, ако имаме жилище да го използваме максимално в наша полза. Според него при 95% от случаите цената на имотите се повишава, а не намалява с годините. В предговора Робърт дава ценни наставления за всеки решил да се впусне сериозно в инвестициите.<p><p/> От друга страна Кен Макелрой пише за неща, с които наистина се занимава или най-малкото с нещо, от което изкарва пари. Авторът ни посочва за различните проблеми при даване на жилище под наем - ежедневното решаване на проблеми, увеличаване на притока пари, поддръжка, плащане на сметки, правни въпроси и договори, плащане на сметки и т.н. Книгата би се харесала на хората с добрата си подредба и интернет сайтовете, които са дадени и за връзка и за по-обстойното разглеждане на посочените в книгата проблеми.

http://www.richdad.com

1

продукти

Учителят Петър Дънов

Учителят Петър Дънов

Учителят Петър Дънов е сред най-ярките личности в българската история и духовна култура.<p><p/> Основните теми на неговите лекции са: мястото и ролята на човека във Вселената, природата и обществото; духовното разбиране за култура, етика, психология, медицина, музика и др.<p><p/> Дава упражнения за дишане, медитация и концентрация . Създава Паневритмията, която днес се играе в САЩ, Канада, Франция, Русия, Конго, Австралия и други страни по света.

http://www.bratstvoto.net/

1

продукти

Толи Бъркън

Толи Бъркън

Толи Бъркън започва да преподава през 1973-та г. По това време той презентира "Науката за щастие", създадена от Кен Кейс, Толи и Кен преподават заедно и са съавтори на бестселърът "Как да се задвии живота ни?" или "Защо не сте щастливи", публикувани от Саймън и Шустер, 1976.<p><p/> Толи е определен за новатор в друго начинание. Той е основоположник на Националното Джижение за Ходене по огън. Подходът на Толи към ходенето по жарава се разраства до световен феномен и резултира в три милиона души, записали се на курса. <p><p/> Следвайки пионерските му начинания, хората от шест континента превръщат нестинарството в начин на живот.

http://tollyburkan.com

1

продукти

Том Шрайтер

Том Шрайтер

Том Шрайтер по прякор "Големия Ал" е един от най-известните лектори за МЛМ (Мулти левъл маркетинг). Неговите слушатели напускат лекциите му, изпълнени с увереност в собствения си успех и бъдеще в МЛМ.

http://www.fortunenow.com/

8

продукти

Георгос Витулкас

Георгос Витулкас

Световно известният майстор-хомеопат, учен и преподавател по класическа хомеопатия, проф. Джордж Витулкас, представя една нова парадигма на модерната медицина. Той твърди, че официалната западна медицина се е провалила в мисията си да лекува и предотвратява много болести в резултат на прекалената и често ненужна употреба на силни химически лекарства, и че за да разберем какво е здраве и как да лекуваме правилно, трябва да осмислим ролята на емоциите, душата и духовните причини за болестите.<p><p/> Витулкас свързва нарастването на такива болести като рак, СПИН, колагенози, епилепсия, шизофрения, ревматоиден артрит, диабет и други труднолечими състояния с отслабването на имунната система вследствие на прекаленото предписване на лекарства.

http://www.vithoulkas.com/

3

продукти

Д-р Пол Хършку

Д-р Пол Хършку

Аз смятам, че книгата на Пол Хършку отива по-далеч от всяка друга хомеопатична книга в даването на подробна информация, която ще бъде много полезна за всеки лекар, занимаващ се с лечение на деца.<p><p/> Хомеопатичното лечение е от голяма полза за правилното развитие на децата. В моята над четиридесетгодишна практика съм виждал деца, които са били лекувани хомеопатично дълго време и които са се развили по-добре и са станали по-здрави от своите братя или сестри, които не са били лекувани хомеопатично. Непрекъснато наблюдавам, че деца, които са били правилно лекувани с хомеопатични лекарства обикновено надминават по ръст родителите си и другите деца в семейството, които не са получили такова лечение. Това обикновено наблюдение показва колко дълбоко хомеопатията може да въздейства върху тялото, най-вероятно докосвайки самото генетично ниво на организма. Бих искал също да кажа, че смятам Пол Хършку не само за човек, който е дълбоко отдаден на хомеопатията, но и за прекрасен лекар.<p><p/> Джордж Витулкас

1

продукти

Др Раджан Шанкаран

Др Раджан Шанкаран

Др. Раджан Шанкаран е всепризнат за човек с чисто съзнание и е най-известен с концепциите си за по-добър живот. Особено интригуващо е разбирането му, че болеста е заблуда. Той използва симптомите на мозъка и сънищата. Класификацията на неговите лекове се разделя на царства и допълненията му към съществуващи миазми. Скорошната му работа по царството на растенията и седемте нива бързо равива популярност и обешава да революционализира хомеопатията. Повече и повече хомеопати взаимстват от неговите идеи и ги прилагат на практика с най-обещаващите резултати.

http://hmp.rajansankaran.com/

0

продукти

Д-р Петър Найденов

Д-р Петър Найденов

Д-р Петър Найденов е завършил медицина през далечната 1985 г. Първите осем години от практиката си е работил като детски лекар. Бил е в основата на въвеждането на класическата хомеопатия у нас. Занимава се отдавна с холистична медицина и астрология. Владеe свободно български, руски, английски и немски език и e изучавал в детайли няколко научни дисциплини. Затова понякога помага и там, където много други специалисти не са в състояние да се ориентират. Стараe се преди всичко да не вредi и се надява, че щe бъдe интересен и полезен. Напоследък работи предимно с деца, но методите, които прилага, са също толкова подходящи и за възрастни.

http://www.anhira.com/

8

продукти

Джак Канфийлд

Джак Канфийлд

Първата ми книга, сборник упражнения за повишаване самоуважението на учителите, излезе през 1976 г. Пишех съвместно с друг автор “Осмелете се да печелите” и “Факторът “Аладин”, когато излезе първата книга от поредицата “Пилешка супа” през 1993 г. Книгата влезе в класациите на бестселърите след около година и половина и ние използвахме този промеждутък, за да довършим другите две книги. Издадохме ги горе-долу по времето, когато излезе и втората книга от поредицата “Пилешка супа”.

http://www.jackcanfield.com/

0

продукти

Робърт Аштън

Робърт Аштън

Робърт Аштън е писател, активист, лектор и предприемач. Работи с хора, които искат да променят живота си. Сред тях има предприемачи, обществени активисти, управители на благотворителни организации и хора, които се стремят да създадат свой план за живот.

http://www.robertashton.co.uk/

1

продукти

Франк Бетджър

Франк Бетджър

Франк Бетджър е заслужил правото да се изказва и пише на тази тема. Нали за 25 години от своята непрестанна дейност лично той е сключил не по-малко от 40 000 сделки, което е равно на пет всекидневни посещения за оформяне на договори и други документи.

http://frankbettger.com/

1

продукти

Др. Пол Хоук

Др. Пол Хоук

Др Пол Хоук е клиничен психолог на щат в Рок Айлънд, Илинойс, САЩ. Той е член на Американската Асоциация по Психология и е водил по цял свят лекции за различни аспекти на психологията. Написал е много статии за професионални списания, а сред книгите му (които са преведени на 16 езика) са „Успокой се”, „Ревност”, „Как да отстоявате правата си”, „Как да направим това, което искаме да направим”, „Как да обичаме и да бъдем обичани”, „Депресия”, „Как да бъдеш най-добрия приятел на себе си”, „Дръж ръцете си високо вдигнати” – всичките издадени от Шелдън прес.

0

продукти

Дъглас Блок

Дъглас Блок

Дъглас Блок, който пише в областта на психотерапията, представя трийсет и един урока за всеки ден, които ще ви помогнат да се справите с трудните моменти, да балансирате промените в настроението и да живеете оптимално, докато се възстановявате. Всеки урок включва медитация, поредица от афирмации, вдъхновяващ цитат и практична дейност, с чиято помощ да превърнете идеите в позитивно действие.

http://www.healingfromdepression.com/

1

продукти

Д-р Гейбриел Казънс

Д-р Гейбриел Казънс

Д-р Гейбриъл Къзънс е холистичен лекар, психиатър и семеен лекар и дипломиран хомеопат в щата Аризона. Използва методите на нутриционистиката, натуропатията, Аюрведа, хомеопатията, акупунктурата и духовната психология, примесени с духовното осъзнаване, за изцелението на тялото, ума и духа. Той е изследовател и практик в областта на подмладяването, специализирал се в природосъобразното лечение на много хронични дегенеративни болести, в това число депресия, “пристрастяващ се ум”, хронична умора, кандида, хипогликемия, диабет, високо кръвно налягане и артрит. По пътя към вибриращото от жизненост здраве д-р Къзънс поддържа и вдъхновява клиентите си да интегрират в ежедневието си холистичния начин на живот, включващ индивидуализирана здравословна диета, физическа активност, медитация и хранителни и лековити добавки.

http://www.gabrielcousens.com/

2

продукти

Проф. Хр. Дилов

Проф. Хр. Дилов

ХРИСТО ДИЛОВ е роден през 1923 година в с. Търнава Врачанско. Завършил е естествена история в СУ „Климент Охридски". Доктор е на био-логическите науки. Има над 150 научни публикации в областта на физиологията, биохимията, култивирането и приложени-ето на микроводораслите. Резултатите от научната му дейност са обобщени в книгата „МИКРОВОДОРАСЛИ -МАСОВО КУЛТИВИРАНЕ И ПРИЛОЖЕНИЕ" <p><p/> Проф. Дилов е първият, който изведе микроводорасли-те у нас от орбитата на систематиката, таксономията и флористиката, по която са се въртели близо един век преди него. Той ги направи обект на експериментиране. Разработи теоретичните основи на масовото им култивиране и организира мащабни изследвания по тяхното приложение в селското стопанство, хранителната промишленост, медицината, козметиката и парфюмерията.<p><p/> Тридесет години микрово-дораслите са смисълът на неговия живот, неговата съдба, щастие и драма. Книгата е изповед на лични преживявания и е призив към родолюбиви бизнесмени да инвестират за развитието на това производство, Което ще бъде уникално не само за България, но и за Европа.

2

продукти

Стюарт Уайлд

Стюарт Уайлд

Стюарт Уайлд, автор и лектор, е известна личност от движението за самопомощ и развитие на човешкия потенциал. Стилът му е хумористичен, полемизиращ, язвителен и трансформиращ. <p><p/> Написал е 14 книги, включително онези, които съставляват доста успешния Квинтет на Тао, считан за класика в жанра: “Силата”, “Чудеса”, “Номерът с парите е да ги имаш”, “Афирмации (утвърждавания)” и “Оживление”. <p><p/> Книгите на Стюарт са преведени на 12 езика.

http://www.stuartwilde.com/

0

продукти

Робърт Шварц

Робърт Шварц

Първоначално помислих, че идеята за книгата е родена през този живот. В действителност обаче просто си бях припомнил плана отпреди моето раждане. Чрез съвместната си работа с неколцина талантливи медиуми и приемници на информация открих, че бях планирал не само да напиша книга на тази тема, но и да интервюирам поне един от хората, чиито истории ще се появят на нейните страници. Провел съм десетки сеанси с медиуми и хора, служещи като канал за приемане на информация, по време на които съм разговарял с много мъдри духовни същества за моите предизвикателства и за планирането преди раждането по принцип. В тази книга споделям с вас онова, което научих от тях.

http://www.yoursoulsplan.com

0

продукти

Андрей Левшинов

Андрей Левшинов

Левшинов Андрей Алексеевич е роден през 1957 година в Ленинград. Има висше образование. От 1988 до 1993 година предприема редица пътешествия. Обучава се в храмовете на Индия и Тибет, преминава специален курс в Япония, усвоява методи на лечение от специалисти от Европа и Америка.<p><p/> Като практикуващ Мастер А.А. Левшинов доказва на целия свят, че мисълта и молитвата оказват реално въздействие върху земния живот. През декември 1994 година А.А. Левшинов с помощта на молитва в продължение на три дни намалява количеството на опасните престъплиния в родния си град Санкт-Петербург почти двойно.<p><p/> През 1996 година Комитетът по здравеопазване на Санкт-Петербург връчва на А.А. Левшинов диплома на народен лечител, официално признавайки професионализма и квалификацията на този талантлив човек.<p><p/> Благодарение на многогодишни научни изследвания през 1998 година А.А. Левшинов получава патент от руската федерация за изобретение на начин за лечение на гръбначния стълб, който сега е един от най-ефективните в света.

http://www.levshinov.ru/

1

продукти

Келвин И. Бостън

Келвин И. Бостън

Келвин Е. Бостън е изпълнителен продуцент и водещ на телевизионната поредица „Финансова грамотност с Келвин Бостън”. Официално серийно предаване на Обществената служба по радио и телевизионно излъчване от 2000 г., „Финансова грамотност” се смята за най-продължително излъчваната по обществена телевизия поредица предавания по финансови въпроси с многокултурен характер. <p><p/> Освен в ефира на обществени телевизионни станции, „Финансова грамотност” се излъчва и по телевизионните канали на Американската армия, като така достига до домовете на военнослужещи в 177 страни по света. Първото специализирано предаване на Келвин Бостън, „Кой се страхува да бъде милионер?” е излъчено премиерно по обществените телевизионни станции през 2006 година.<p><p/> Келвин Бостън е популярен обществен оратор. Годишно той изнася лекции пред правителствени агенции, търговски дружества и сдружения с нестопанска цел. През 2005 г. печели наградата „Комуникатор на годината” на Асоциацията на пазарните предприемачи, а година по-късно за пропагандиране на икономическа справедливост му е присъдена и годишната награда на Националната общностна коалиция за реинвестиране.

http://www.moneywise.tv/

1

продукти

Джеймс Артер Рей

Джеймс Артер Рей

ДЖЕЙМС АРТЪР РЕЙ е водещ експерт в областта на психологията и науката за успеха. Той е посветил последните две десетилетия на изучаването на факторите за успеха и сега пътува по света, като говори и води семинари, помагащи на личности и организации да създадат истинско Хармонично Богатство във всички области на живота: финансии, взаимоотношенията, интелектуална, физическа и духовна сфера.

http://jamesray.com/

2

продукти

Др. Марк Съркъс

Др. Марк Съркъс

Марк Съркъс, почетен доктор по източна медицина, специалист по акупунктура и основател и директор на IMVA (International Medical Veritas Association), запознава читателя с най-важния пренебрегван минерал на планетата. <p><p/> Неговата страст, прозрения и изследвания на начина на действие на този минерал ще ви помогнат да определите дали и вие сте като двестата милиона човека в Америка (или милиардите по света), които страдат от магнезиев дефицит.

http://imva.info/

1

продукти

Зиг Зиглар

Зиг Зиглар

Обаянието на талантливия автор и оратор Зиг Зиглар преодолява бариерите на възрастта, културата и заниманието. От 1970 година той пътува по света, като предава мощни послания за усъвършенстване на живота и култивиране на енергията на промяната. Поделял е подиума с изтъкнати американци като президентите Форд, Рейгън и Буш, генералите Норман Шварцкопф и Колин Пауел, д-р Норман Винсънт Пийл, Пол Харви, д-р Робърт Шулър и много американски конгресмени и губернатори. Известен авторитет по въпросите на пълноценния и балансиран живот, мистър Зиглар е получил три пъти признание в Congressional Record на Съединените щати за работата си с младите хора във борбата с наркотиците и за посвещаването му на Америка. Основател на системите за обучение Ziglar Training Systems с център в Каролтън, Тексас, мистър Зиглар е автор на двайсет и една прочути книги за личностното развитие, лидерството, продажбите, вярата, семейството и успеха, в това число “See You at the Top”, “Courtship After Marriage”, “Secrets of Closing the Sale”, “Success for Dummies” и “Confessions of a Grieving Christian”. Девет заглавия фигурират в списъците с бестселъри. Книгите и записите му са преведени на повече от трийсет и осем езика и диалекта.

http://www.ziglar.com/

1

продукти

ДЖОРДАН АДЛЪР

ДЖОРДАН АДЛЪР

Джордан Адлър си е създал седемцифрени доходи в настоящото си начинание в сферата на мрежовия маркетинг и лично е вдъхновил хиляди хора да постигнат забележителен успех посредством мрежовия маркетинг. В момента пътува из САЩ и Канада, за да мотивира екипа си да осъществява своите лични и финансови мечти и да учи дистрибуторите колко е просто да изградиш успешен бизнес. <p><p/> Джордан поделя времето си между Чикаго, Илинойс и Финикс, Аризона. Освен това редовно намира време за планината и плажа, разбира се. Сред хобитата му са бягането, пътуването по света, музиката и инвестирането в недвижимо имущество.

http://www.beachmoney.com/

1

продукти

Дейвид Улф

Дейвид Улф

Дейвид "Авокадо" Улф (роден на 6 август 1970 г., в 11:43 ч., близо до Ню Йорк сити) е считан от колеги и приятели за един от водещите световни авторитети по хранене. Дейвид разработва и разпространява някои от най-прекрасните и екзотични храни в света. Дейвид беше първият, който започна общата дистрибуция на цели/ счукани какаови зърна (суров шоколад), годжи бери, инка бери, какаово масло, какао на прах, касули с мангостин на прах, екстракт от мака, студено пресовано кокосово масло и Sacred Chocolate™ в Северна Америка. Познати с изключителен качествен контрол и етично производство, тези продукти, както и много други разработени от Дейвид, са водещи в областта.<p><p/> Син на двама доктори по медицина, Дейвид дава уникална перспектива за здравето и храненето в света на суперхраните. Той има дипломи по машиностроене и инженерни методи за опазване на околната среда, политология, докторска степен по право и магистърска степен по хранене с живи храни. Учил е в много учебни заведения, включително Оксфордския университет. Дейвид все още участва в системата на висшето образование като професор по хранене по магистърската програма на д-р Гейбриъл Казънс (Gabriel Cousens) по хранене с живи храни.

http://www.davidwolfe.com/

1

продукти

Джо Оуен

Джо Оуен

Джо Оуен е много известен, като ръководител и създател на бизнеси в Обединеното Кралство и Япония. Той е един от основателите на организацията” Първо Научи” ,една инициатива с идеална цел, която взема най-добрите студенти от университетите на Англия , и ги назначава като учители в едни от най-проблемните средни училища.Той създава Основите на програмата за лидерство, което е една особено решаваща и съдбоносна част от опита на „Първо Научи”, за лидерите на бъдещето .<p><p/> Джо пише статии относно лидерството на списанието Директор, на Института за Ръководители.Той е също и автор на световния бестселър „Лидерството показано изцяло”.

http://www.tribal-business.com/view/0/author.html

3

продукти

Ранди Гейдж

Ранди Гейдж

Вероятно няма друг човек на Земята, който би могъл по-добре да ви помогне да постигнете по-голям успех в Мрежовия маркетинг от Ранди Гейдж. Неговият “Duplication Nation” (някогашният “How to Earn at Least 100 000 $ a Year in Network Marketing”) е най-продаваният обучителен албум в сферата на Мрежовия маркетинг, а “Escape the Rat Race” се е превърнал в инструмент № 1 в бизнеса. Ресурсите му са преведени на повече от петнайсет езика и се продават в милиони екземпляри по цялото земно кълбо. <p><p/> Ранди допринесе за въвеждането на Мрежовия маркетинг на места като Словения, Хърватска, България и Македония. Бил е вицепрезидент по маркетинга на компания и е служил за консултант на много компании, като е разработвал компенсационни планове и е създавал маркетингови материали и системи за дублиране за тях. Ранди провежда обучението за най-добрите компании в индустрията и е бил лектор в повече от 35 страни.

http://www.randygage.com/

7

продукти

Джеф Кинг

Джеф Кинг

Геоф Кинг започва от най-ниското стъпало на продажбите, като продава услуги за борба с вредителите по улиците на Южен Лондон. Такъв старт не предвещава нищо добро, но уроците, които научава в тези трудни условия за продажба, се оказват безценни. Постепенно се изкачва все по-нагоре в класацията по продажби на професионалните компании, предлагащи услуги, докато накрая не стига върха. Тогава той ежедневно прави сделки за няколко милиона паунда за възлагане на външни изпълнители на услуги, предлагани от мултинационални компании. Тази книга съдържа знанията, които е натрупал в областта на продажбите за цялото това време, изкачвайки се от низините до върха.

http://www.secrets-of-selling.com/

0

продукти

Пол Зейн Пилзер

Пол Зейн Пилзер

Пол Зейн Пилзър е световноизвестен икономист, мултимилионер, предприемач в сферата на софтуера, професор в колеж и автор на бестселърите на “Ню Йорк таймс”: “God Wants You to Be Rich” и “Unlimited Wealth“. След като получава магистърската си степен по бизнес администрация от “Уортън” на двайсет и двегодишна възраст, той спечелва първите си 10 000 000 $ преди да навърши трийсет години и е назначен за икономически съветник в две президентски администрации, както и като коментатор в Националното радио и в Си Ен Ен.

http://www.paulzanepilzer.com/

4

продукти

Бил Макфарлан

Бил Макфарлан

Бил Макфарлън е ко-основател и главен съдружник в Радиоемисионния бизнес. Като организационен директор, той предвижда успеха чрез уникалния начин на подготовка, който компанията е усвоила из целия свят, както и чрез кристално чистата комуникация в уебсайтовете и аудио-видео продукциите, която е отличителния белег на фирмата от 20 години насам. Заедно с Алън Дъглас, той води повече от сто курса за подготовка всяка година, помагайки на клиентите си да се справят с всичко - от безработност и продуктово позициониране до разследванията под прикритие (от) Панорама. <p><p/> Върхът в неговата медийна кариера, която го отвежда до Съединените Щати, Карибите, Африка, Средния Изток, Азия и Европа – е воденето на трейнинг за презентационни умения, завършващ в Глазгоу и спечелил Игрите Commonwealth за града през 2014. Неговото познание и вещина са базирани на две десетилетия, в които е оказвал помощ на компании от „синята група“ да разпространяват посланията си. Дори по-дълго е бил презентатор с ББС, Шотландската телевизия, Скай и Сетанта – където е оглавявал новини и спортни програми от ранните 1980 до ранните години на новото хилядолетие.

http://www.broadcastingbusiness.co.uk

1

продукти

Д-р Джо Рубино

Д-р Джо Рубино

Д-р Джо Рубино е международно признат инструктор по мрежов маркетинг и персонално развитие, автор на осем книги и на две серии аудиокасети на теми, вариращи от как да постигнем успех в мрежовия маркетинг и как да възстановим самочувствието си до как да увеличим бизнес продуктивността си. Бележит оратор и организатор на курсове, той е известен като топ инструктор, както и заради работата си в сферата на самоусъвършенстването, на изграждането на екипи и подобряване на уменията за комуникация.

http://www.sixfigureincome.com/100,000Club/Profiles/RubinoJoeProfile.html

1

продукти

Дейвид Суонсън

Дейвид Суонсън

Д-р Дейвид Суонсън е психолог, който практикува в Енсино, Калифорния. Притежава две магистърски и една докторска степен в сферата на клиничната психология. Д-р Суонсън е добре познат с работата си с деца, тийнейджъри, семейства и родители. Като допълнение към практиката си, д-р Суонсън често е викан като експерт в няколко от телевизионните предавания. Изявявал се е в NBC, CBS, Extra и the Early Show. Консултирал е няколко местни и национални радиостанции, включително CNN и ABC Talk Radio. Женен, баща на три деца, д-р Суонсън се бори, за да помогне на семействата и децата да живеят един по-щастлив и здравословен живот.

http://www.drdavidswanson.com/

1

продукти

Джон Пагано

Джон Пагано

Д-р Джон О.А.Пагано е бил киропрактик в Ингълуд Клифс, Ню Джърси в продължение на четиридесет и осем години. След като приключил службата си в армията, той се записал в Училището по визуални изкуства в град Ню Йорк, специалност Медицинска илюстрация. Неговите интереси се пренасочили към киропрактиката. Той влязъл в Колежа по Киропрактика Линкълн (сега Национален Университет по Здравни Науки) в Ломбард, Илинойс като завършил с отличие през 1959 година. Докато бил стажант в болницата в Денвър, д-р Пагано се сблъскал с първия си случай на болен от псориазис. Мисълта за неговото страдание никога не го напуснала. Той се впуснал в проучване, което продължава повече от тридесет и пет години, като доказва, че псориазисът и екземата могат да бъдат контролирани и излекувани по естествен път. Бестселърът „Лекуване на псориазиса: Естествената алтернатива” е кулминацията на тези усилия.<p><p/> Д-р Пагано е бил специален гост в радио и телевизионни предавания като Америка говори, Джърси говори на CNBC, Неразрешените мистерии, Шоуто на Роналд Хофман, Шоуто на Гари Нул по NBC, Токрадио с Алан Колмс (от Ханити и Холмс) и Алтернативната медицина по WABC. Изнасял е лекции в САЩ, Канада, Азия, Европа и Англия и се е срещал с Далай Лама в Индия. Той представя трудовете си на Световната Конференция по Псориазис през 2001 година в Сан Франциско (Национална Фондация по псориазис), Италианската Асоциация по псориазис в Рим и Парапсихологичното общество в САЩ.<p><p/> Подходът на д-р Пагано не включва лекарства (за вътрешно и външно приложение), бани с катран, лазерно или ултравиолетово лъчение. Този режим се фокусира върху лечението на синдрома на пропускливото черво (което той вярва, че причинява псориазиса и екземата) чрез диета, детоксикация и манипулации по гръбначния стълб. Съдържанието на тази книга е посветено на тази цел.

http://www.psoriasis-healing.com/

1

продукти

Александър Руденко

Александър Руденко

Александър Анатолиевич Руденко – русийски поет – е роден през 1953 г. в Москва в семейство на военен летец. Завършил е Литературен институт «Максим Горки» и аспирантура на Литинститута. Публикува стихове в периодичния печат от 17-годишна възраст. След като е издал няколко стихосбирки е бил приет в Съюза на писателите на Русия, но за първата своя зряла поетична книга приема «Избрано» от 1994 г. Следват книги с така наречени «палави» поеми: «Бардак» (1998), «Старец» (2001), «Триада на приключенията» (2002); «Избрано» (2003), «С луна върху крилото. Мистична поезия». В превод на българския поет Андрей Андреев през 2004 г. в Софийското издателство «Анхира» излиза книга стихотворения «Столетни вълни». Стиховете на Александър Руденко също така са преведени на английски, испански, френски, немски и други езици. Белетристика: «Иванка. Жена ми – магесницата» (1999 – на руски, 2000 г. – на български език). «Мужик Фьодор. Роман фантасмагория» (2000) – съвместно с руския писател Николай Никишин. Драматургия: «Фалит. Комическа драма в стихове» (2004). Александър Руденко е автор на много книги с поетични преводи от български и от други езици. Преводач е на българска класическа и съвремена поезия. Почетен член е на фондация «Гео Милев». При съавторско участие на А. Руденко през 1999 г. е издадена езотерична книга на неговия син – целител и духовен учител – Зор Алеф «Отговори за непосветения», придобила широка известност. Живее в Русия и България.

http://alexander-rudenko.net/bg.html

1

продукти

Роса Агнита

1

продукти

Робин Стюарт- Котце; Крис Дън

Робин Стюарт- Котце; Крис Дън

Професор Робин Стюарт-Котце, бакалавър, магистър и доктор по бизнес администрация в момента е председател на Behavioural Science Systems Limited. Предишните му административни роли включват старши вицепрезидент на Central Capital Corporation и президент на BGH Central Atlantic. Той консултира на най-старши нива голям брой световни компании като Xerox, Exxon, Westinghouse, Nortel, J&J, Rothmans, BP, P&O, Oracle, PwC и Ford. Робин е автор и съавтор на осем книги, включително Изпълнение: Тайните на успешното поведение. <p><p/> Крис Дън, бакалавър по икономика, член на Лондонския Институт по персонала и развитието, е основател и Главен изпълнителен директор на The TDO Transitions and Learning Organisation Ltd. TDA е работил с едни от най-големите световни марки, подсигурявайки кариерно обучение и преквалификация за такива като BT, GSK и BA. Крис сега обучава и съветва по въпросите свързани с талантите и има специални консултантски взаимоотношения с AdviserPlus, един бизнес посветен на съвместно предоставяне на съвети за качествени човешки ресурси, здраве и безопасност.

http://www.yourbestpeople.com/

1

продукти

Мери Кристенсен

Мери Кристенсен

Мери има повече от 25 години опит в мрежовия маркетинг и планирането на партита, набирайки повече от 1000 души през първата си година и поемайки по-късно ролята на изпълнителен директор в две международни корпорации за мрежови маркетинг.

http://www.marychristensen.com/

1

продукти

Джон Рийд

Джон Рийд

Джон Рийд е консултант по социални медии, лектор, писател и блогър. Зад гърба си има над 10 годишен опит като издател. Ръководил е издателството McGraw Hill. В момента успешно управлява следните дейности: Reed Media (www.reedmedia.eu) – консултантска компания в областта на социалните медии, предлагаща разработване и обучение по социални медии. Small Business Studio (www.smallbusinessstudio.co.uk) – рекламна агенция, предлагаща уеб дизайн и брандинг услуги за предприемачи. Publishing Talk (www.publishingtalk.eu) – блог и онлайн общност на автори и издатели, работещи в сферата на социалните медии, електронни публикации и всичко свързано с бъдещето на индустрията. Джон Рийд пише за всичко, което го вълнува, на http://www.jonreed.co.uk и може да бъде намерен в почти всички социални мрежи. Можете да го откриете и в Twitter на @jonreed или @getuptospeed. Полезни връзки, водещи към други социални медии, посещавани от Джон Рийд, можете да намерите на www.getuptospeed.biz.

http://www.jonreed.co.uk/

0

продукти

Алън Оукън

Алън Оукън

Алън Оукън е световно признат майстор астролог и учител на древната мъдрост. Той владее седем езика, публикувал е над десет книги и стотици статии. Алън е посветил живота си на Пътя на духовното израстване и на изучаване на човешката природа, а чувството му за хумор е толкова дълбоко, колкото и знанията му по астрология и езотерика. Точността на интерпретациите и прогнозите му е поразителна и той не случайно си е спечелил репутацията на истински съвременен мъдрец, съчетаващ научните знания с шаманската интуиция. За себе си казва просто, че е член на Новата група на Световните служители и цял живот изучава учението на Учителя Джуал Кхул (Тибетеца).

1

продукти

Ингрид Нейман

1

продукти

Ели Хорозова

1

продукти

Десислава Тодорова

1

продукти

Майкъл Малоуни

Майкъл Малоуни

Майк Малоуни е съветник по инвестирането в ценни метали на Робърт Кийосаки от 2005 година и е изнасял лекции за ползите от инвестирането в ценни метали на територията на целите Съединени щати. Смятат го за специалист по икономическите цикли и възможностите, които предлагат. <p></p> Като предприемач Майк се занимава вече повече от двайсет години с фирми за разпродажба, производство и промишлени изложби. Също така Майк е награждаван за революционните си стереопроекти, които са изложени в Музея на Виктория и Албърт в Лондон. <p></p> От 2002 година Майк специализира в обучението по инвестиране в злато и сребро и има привилегията да взаимодейства с влиятелни държавни и икономически лидери като конгресмена и кандидата за президент Рон Пол. <p></p> Майк е собственик и основател на GoldSilver.com, агенция за онлайн търговия с ценни метали, специализирана в доставянето на злато и сребро до клиентите, уреждането на специални условия за тяхното съхранение или вкарването им в пенсионно осигурителната сметка на клиента. Освен това GoldSilver.com предлага на клиентите си безценни проучвания и коментари, подпомагайки ги в начинанието им за изграждане на богатство.

http://www.goldsilver.com

1

продукти

Алфредо Кулебро

Алфредо Кулебро

Алфредо Кулебро Трухильо е завършил Юридическия факултет на Панамериканския университет и има дипломи по Философия, Счетоводство и Администрация. Има специалност по Данъчно право в el ITAM, магистърска степен по Невролингвистично програмиране от НЕУРОИНГ (NEUROING) и различни дипломи и сертификати като: Излекуване със смях, от доктор Пач Адамс, Терапия чрез сдържане (спор, съревнование) при Иржина Прекоп, кръжок по Четирите Споразумения, при Мигел Руис и Габи Качиа, Ериксонова хипноза, Мотивация при Джим Рон, Маркетинг и продажби, при Дан Кенеди, Сейлс&Лидершип (Sales & Leadership) с Блеър Сингер, няколко курса при Роберт Кийосаки и 8-ва степен по Вайтъл Фундаментал оф Лайф (Vital Fundamental of Life), при Алан К. Уолтър. <p></p> Национално и международно признат предприемач, той е основател на СейлсПартнерс Испаноамерика, съдружник на Блеър Сингер, съветник на Рич Дад в областта на Продажбите, Бизнес Екипите, Комуникацията и Лидерството, както и съдружник на Кели Ричи в СейлсПартнерс (SalesPartners), Глобал Кънтрол Систем (Golbal Control System) и Хаус Мастерс (House Masters). <p></p> Мисията му е да помага на фирми да увеличават приходите и на хората, да променят мисленето си, за да подобряват качеството на живота си. <p></p>

http://www.niveldeconciencia.com

1

продукти

Д-р Стивън Прат

Д-р Стивън Прат

Д-р Стивън Прат е автор на бестселъра на “Ню Йорк таймс” “SuperFoodsRx” и заедно с колегата си, д-р Хю Гринуей, отговаря за научната база на марката SuperFoodsRx, спечелила си стабилно място в магазините за хранителни стоки. Той е световно признат авторитет във връзка с ролята на храненето и начина на живот за предпазване от болести и оптимизиране на здравето. Д-р Прат е консултиращ нутриционист на водещи спортисти, старши член на екипа на Scripps Memorial Hospital в Ла Хоя, Калифорния, и изнася лекции по целия свят.

1

продукти

Джон Милтън Фог

Джон Милтън Фог

От 1980 работи в мрежовия маркетинг, личностното израстване и професионалното развитие като: Автор /съавтор/ издател над две дузини много известни книги, а някои от тях и бестселъри, включително "The Greatest Networker in the World" - от която са продадени над един милион екземпляра и е най-продаваното някога заглавие в областта на мрежовия маркетинг и често смятана за най-добрата сред общоизвестните . Основател/съосновател на няколко публикувани в САЩ бизнес-списания, включително "Upline,Network Marketing Lifestyles", "Networking Times" и "The Network Marketing Magazine,com". -Коуч и ментор на повече, отколкото може да изброи, отделни специалисти по мрежов маркетинг. -Лекторските му изяви са го водили по целия свят. -Има щастието, да въздейства позитивно върху живота на милиони хора. Живее със семейството си във Вирджиния, САЩ.

0

продукти

Андрю Лей

Андрю Лей

Андрю Лей е учредителен директор на Maynard Leigh Associates- служба за развитие и консултации, чиято мисия е да разкрива потенциала на хората. Няколко години той пише в колоната на тема "Бизнес" в The Observer, а по-късно дълги години работи като заместник-директор в обществения сектор. Автор на повече от дузина книги по мениджмънт, лидерство и представяне, той е член на Института по персонал и развитие.

0

продукти

Фил Дорадо

Фил Дорадо

Фил Доурадо е консултант по управление на човешките ресурси, говорител, автор и журналист. Това, с което се занимава най-активно, е да помага на големи компании да развиват глобално общество от лидери, които се учат един от друг онлайн. Негови статии са публикувани в безброй национални вестници и списания, включително The Independent, GQ, The Observer, The Telegraph и The Business. Той е редактор на два вестника за бизнес, след което прекарва пет години, проучвайки практиката на лидерството като директор на международна компания. „Лидер за 60 секунди” - неговата втора книга за лидерски умения, е създадена в резултат на дългогодишното проучване на автора на основата на лидерството. Книгата е вдъхновена от онлайн системата за развитие на лидерски умения. Може да бъде възприета бързо и лесно от заети лидери и да се приложи в действие незабавно, с което представянето им като такива ще се подобри. Фил е магистър по История от Университета в Кеймбридж и прекарва времето си в даване на консултации, проучвания, писане, грижа за децата си и за своята съпруга, която има “Болест на Хънтингтън”.

1

продукти

Рихард  Вилхем

0

продукти

Джон Ронсън

Джон Ронсън

Книгите на Джон Ронсън включват бестселърите на „Ню Йорк Таймс“ „Изгубени в морето“, „Невероятните приключения на Финикс Джоунс“ и международните бестселъри „Те: Приключения с екстремисти“ и „Мъжете, които се взират в кози“. Филмът „Мъжете, които се взират в кози“ тръгва по кината през 2009 година и главната роля се изпълнява от Джордж Клуни. Ронсън живее в Ню Йорк.

http://www.jonronson.com/

1

продукти

Лари Уингет

Лари Уингет

Лари Уингeт (Larry Winget) е професионален мотивационен лектор и автор. Той презентира себе си като запазена търговска марка - „Питбула на личностното развитие” и „Единственият на света дразнещ лектор”TM. Той е ръбат, противоречив, свадлив, антагонистичен, саркастичен, догматичен, хаплив, прям. Право в очите. Определено е неповторим. Той е философ на успеха, който по случайност е весел и шумен. Лари преподава всеобщи принципи, които ще работят за всеки, във всеки бизнес и по всяко време. Той смята, че много от нас твърде са си усложнили живота и го приемат прекалено сериозно. Като един от най-заетите професионални лектори на нашето време, Лари е много търсен за лекции пред групи, сдружения и корпорации из цял свят, където излага своята философия на успеха чрез работа и силата на поемането на лична отговорност. Член е на Международната лекторска лига на славата.

1

продукти

Тон Янсен

Тон Янсен

Холандският хомеопат Тон Янсен е откривателят на хомеопатичната детокс терапия (ХДТ). Той е и пионер в изследването и прилагането на потенцирани субстанции от човешки произход като хормони, медиатори и пр. Той е специалист по антропософска медицина и прилага знанията си от нея в хомеопатията. Тон е основател на Международното училище по ХДТ в Ден Хоорн, Южна Холандия. Понастоящем преподава метода си и в други страни. Автор е на няколко книги, включително „ХДТ – новата революция в хомеопатията“.

1

продукти

Джийн Карпър

Джийн Карпър

Джийн Карпър е безспорен авторитет по въпросите на връзката между здравето и храненето. Автор е на двадесет и четири книги, на безброй статии в реномирани издания в САЩ, препечатвани и цитирани в цял свят. Награждавана е като кореспондент на Си Ен Ен по медицинските въпроси. Успехът на нейните книги се дължи на способността й точно да превежда смисъла на фундаменталните научни открития и изследвания за качествата на храните на езика на всекидневието и да помага на всеки човек да опознае и да се възползва максимално от техните „фармацевтични“ свойства. Джийн Карпър живее във Вашингтон и Флорида.

1

продукти

Бюлетин

 

Запишете се за бюлетина и научете първи за нови издания и специални предложения!
* задължителни полета

Безплатна доставка

Всяка поръчка на стойност над 60 лв. ще бъде доставена до Вас напълно безплатно!

 

Количка

Количката е празна.

Най-продавани

Законите на парите

Законите на парите

-30%
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 10.50лв.
Каталожна цена: 15.00лв.
Отстъпка: 4.50лв. (30.00%)

Намерете ни

 

Follow ikanhira on Twitter